paasmarkt voor Save the Children

Dit is de actie van Basisschool St. Martinus
van totaal € 500 (266%)

Wij hebben jullie hulp hard nodig! Als afsluiting van ons JEELO-project "omgaan met geld" houden wij vrijdag 18 maart aanstaande een paasmarkt. Op deze markt verkopen de leerlingen van onze school zelf gemaakt paasartikelen. De markt wordt gehouden op school en duurt van 11.00 uur tot 12.00 uur. De kinderen van de groepen 5 en 6 hebben als betaalmiddel het "Martientje" gemaakt. Voordat u de markt bezoekt kunt u aan de kassa's van groep 8 deze Martientjes kopen (1 Martientje= €0,50). De artikelen die worden aangeboden kosten niet meer dan 1 of 2 Martientjes. De opbrengst van onze paasmarkt gaat naar de stichting "Save the Children". Deze stichting biedt kinderen in oorlogs- en rampgebieden niet alleen de kans om in leven te blijven, maar ook een mogelijkheid om hun toekomst in te richten en hun dromen te realiseren. Wij zijn hard aan het werk om er een geslaagde ochtend van te maken en hopen u allen te mogen begroeten op onze paasmarkt. U kunt de stichting Save the Children ook helpen door uw oude kleding
(in zakken) in de container naast de voordeur van onze school te stoppen. De opbrengst hiervan gaat ook naar deze stichting. Ons streefbedrag is € 500,00, maar elk bedrag is natuurlijk mooi meegenomen. De volledige opbrengst van onze markt en verdere donaties zal worden geschonken aan Save the Children. Alvast ontzettend bedankt!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
€ 1.333,55 30-03-2016 | 10:26 Onze school heeft de opbrengst van de Paasmarkt gedoneerd omdat wij Save the Children een warm hart toedragen en de stichting graag willen steunen.
Bekijk alle

Paasmarkt groot succes

22-03-2016 | 08:07  De paasmarkt van de St. martinusschool in Millingen aan de Rijn was een groot succes. In een uur tijd is meer dan €1150 opgehaald! Alle leerlingen van groep 1 t/m 8 hebben meegewerkt aan deze Paasmarkt.  De organisatie wil hierbij iedereen bedanken voor hun inzet en bijdrage!!
Lees meer