''Hoor wie klopt daar?''

Sinterklaas zat eens te denken..

Raised

210
41% reached of total of €500

De organisatie van het allerleukste Sinterklaasfeest van 2016 bestaat uit Lexy Lagendijk, Robin Polderman, Danny Flipse, Daisy Schmelter en Romana Wiltenburg. Wij zijn enthousiaste derdejaarsstudenten van de opleiding Hoger Toeristisch Recreatief Onderwijs aan de Hogeschool InHolland.

In samenwerking met Stichting Dorpsraad Driemond organiseren wij op maandag 5 december 2016 een Sinterklaasfeest speciaal voor de senioren uit Driemond en omstreken. Het Sinterklaasfeest ''Hoor wie klopt daar?'' zal plaatsvinden in het Stayokay hostel in Haarlem. ''Hoor wie klopt daar?'' zal in het teken staan van oer-Hollandse gezelligheid. Daarnaast wordt er natuurlijk hoog bezoek verwacht...

De senioren krijgen een geheel verzorgd dagje weg wat tevens voor hun de uitgelezen kans is om sociale contacten op te doen.

Het geld dat wordt opgehaald met het Sinterklaasfeest zal volledig worden gedoneerd aan Save the Children, maar dit bedrag alleen is niet genoeg. Wij hebben uw hulp hard nodig om ook de nieuwe generatie een kans op een toekomst te bieden.

Alvast onze hartelijke dank!

Team ''Hoor wie klopt daar?''